Günün Sözü :  
 Tüm Köy Halkımızın Ortak Paydası; Birliğin Ve Beraberliğin Sesi Yedibölük Köyü Sitesine Hoşgeldiniz.
Unutmamak ve Unutturmamak Adına

   

YEDİBÖLÜK KÖYÜ

Kapat Anılarla Yedibölük

Kapat Ağıt

Kapat Dedelerimiz

Kapat Etkinliklerimiz

Kapat Folklör Ekibimiz

Kapat Geleneklerimiz

Kapat Köy Haritası

Kapat Köy Mühtarlığı

Kapat Köy Nufusu

Kapat Köy Resimleri

Kapat Köy Slayt

Kapat Köy Tarihi

Kapat Köyümüzün Sanatçıları

Kapat Semtlerimiz

Kapat Soyadlarımız

Kapat Yedibölü Köyü Kültür Merkezi

Kapat Şiran Köyleri

DERNEKLER

Kapat 9.Kamp Resimleri

Kapat Cumhurbaşkanlığı seçimleri

Kapat Fiesch Resimleri

Kapat Gençliğimiz

Kapat Katilim Formu

Kapat Kuspo Kampi Resimleri

Kapat PROJELERİMİZ

Kapat İsviçre Derneği

SAYAÇ

   Ziyaretçi

   şu An Bağlı

TAKVİM
GAZETE
Site Hakkında Bilgilendirilmek için Gazetemize Katılınız.
Katıl
Çık
1 Katılımcı
EDİTÖRLER KÖŞESİ
Kemal.jpg
Kemal Demirci



İNFO
guestbook.gif ZİYARETÇİ DEFTERİ



Not #36 yapımcı: genc 20/06/2010 @ 20:27
sevgili koylum Alisan
oncelikle gostermis oldugunuz ilgi ve alakadan dolayi size de tsk ederim
su belli ki cok iyi bir elistirmen oldugunuz acik acik orta da kimi kime sikayet ediyorsunuz yapmak isteginiz ney anlamis deyilim zira gecmis yonetimleri elestiriyorsunuz elestirdiginiz insanlar gene bizim  insanlarimiz lutfen bu sekil de sizde  yanlislarin  ustune yanlis yapmayin  iyi bir ornek teskil etmez.
kimsenin kimseyi karalamaya hakki yoktur.
tekrar yeniliyorum bu dernek te emegi gecen herkeze tekrardan tsk ederim.
yeni yonetime de  calismlarin da basarilar dilerim
guzel yarinlar icin

Not #35 yapımcı: Alisan 08/06/2010 @ 22:40
Sevgili genç arkadaş; herşeyden önce, teşekkür etmemizi dilediğiniz bir evvel ki yk da görevli arkadaşlarımız ne yazıkki çok iyi bir hizmet veremediler.
 Tam tersine varolan çelişkileride iyice içinden çıkılmaz hale getirip, insanlarımızı boş bir beklentinin içine koydular.

Burda peşinen söylemem gerekiyor: adı geçen arkadaşın hiç biriyle kişisel bir problemim olmamıştır. Olmayacak da.
Ancak hangi niyetle olursa olsunlar, '' elimizde bulunan mevcut dayanışma  ve yarı hayır kurumu statüsündeki bir sosyal kuruluşumuzun maddi birikimi olan .....sfr yi hiçbir alt yapısı olmayan ve bütün üyelerimizin rızasına başvurulmadan, tepeden inme bir manevra ile, sosyal amaçlı bir kurumu; '' Kooperatif'' olarak revize edip, toplumumuza kabul ettirmeye çalışıyorlar.
 Dünyanın hiçbir yerinde ve herhangi bir ülkenin anayasasında  ve de tüzel kuruluşlarda  böyle bir şeye raslanmamaktadır.

Bireyler güzel işler yapmak adına bazan yanlışlar ve hatalarda yapabilirler.
 Ama bunun yanlış olduğunu arkadaşlarda bilmektedirler. fakat bekleyelim bakalım nolacak düşüncesiyle hiçbir şey yapılmamaktadır.

Azönce yeni yönetimden bir arkadaş, 2010 faktürlerini göndermek için benden yeni ev adresimi istedi.

Bunun devamı için bütün üyelerden ve özellikle yine yeniden seçilen YK 'undan arkadaşlardan önemle rıca ediyorum, bu sakatlığı biran evvel gidermelerini temenni ediyorum.

Burada eskilerden bizim kuşatan bütün insanlar yaşlı bir kuşaktan ibarettir.
 daha doğrusu 60 a 70 e merdiven dayamış insanlarız. Hiçbirimiz bu toplumun alın terini ve göz nurunu, prosüdür gereği üzerimize( zimmetimize) geçirip bir yandan da insanlara gelecek vaad edecek lüksüne sahip değiliz.

Önerim: Biran evvel  bu derneğe yardımda bulunmuş ve hangi miktarlarda katkı sunmuşlarsa, köy adına veya değişik hayır vesilesiyle harcanan mebla bunların hesabina da taksim edilerek, şu an dernekle alakası kesilen insanlar razı edilmelidir diye düşünüyorum.
Hiç değilse, şimdi ki haliyle derneğin ya da kooperatifin bu halini benimseyip onaylayan üyelerimize bir miktar daha ödeme kararlaştırılsın, başka kaynaklara başvurulmadan kendi içinde farklı yöntemlerle bu çelişki giderilebilir. İç yapmak, mal mülk, daire vs güzel bir gelecek hayal eden dostlarımızın biraz da elleri ceplerine gitmelidir.
Gerçekci olmak gerekirse, bu haliyle surumluluk altındaki insanımızda ileride şaibe altında kalabilirler.
 Hiçbirimiz ölümsüz ve dünya ile düz yaşayacak değiliz. En kütü ihtimalde ki, bu durum çok normaldır; Herhangi sorumlu bir arkadaşın vefatı ve değişik nedenlerden ötürü, aramızdan ayrılmaları halinde, pratik olarak herşey gümbe gider.
Hiçbirimiz birşey talebedemeyiz.
Umarım yeni yönetim en kısa zamanda bu mevcut prüzleri aşarak, derneğin rotasını daha makul bir mecraya taşırlar.

herkese sevi selamlar. Yeni dönem için görevli arlkadaşlara kolaylıklar d
iliyorum...

Not #32 yapımcı: genc 18/04/2010 @ 15:46
Sevgili köylülerim sevgi ve saygilarimla Fransa dan Abdullah Çamyurdu

Yedibölük  köyi sosyal dayanişma ve yardimlaşma derneğimizin  28 03 2010 tarihin de basel şehrinde yapilan  genel kurul toplantisina katililim gösteren üyelerin oy birliği ile yeni yönetim kurulu  belirlenmisdir.

Yapilan Genel Kurul toplantisi sonucunda  seçilen  7 ci dönem yönetim kurulu

BAŞKAN :               Aliyerli  Demirci  

SEKRETER  :        Kemal  Demirci

MALİ SORUMLU:  Murat Demirci

DERNEKLER ARASI KORD:  Cemal Sarı

GENÇLİK  SORUMLUSU:   Abdullah Çamyurdu 

DENETLEME KURULU:   Salih Çamyurdu, Cemal Demirci 

 7 inci dönem yönetim kuruluna yeni  görevlerinde başarilar dilerim. 
 Ayrıca geçen dönem hizmet vermiş deyerli yönetim kurulun daki üyelerimize de yapmiş olduklari hizmetler den dolayi,  7inci dönem yönetim kurulu olarak  tesekkür ederiz.

 


Not #29 yapımcı: tayar 14/12/2009 @ 08:39
sacma bir site 6 tane albüm yazmissiniz hic birindede bir resim yok , yetenekli genclerimiz yaziyor cika cika bi kisi cikiyor halbiki bizim cok gencler var yetenekli olan saz calan turku okiyan üniverste okiyan davul zurna calan bizim sifonlulairn isi ancak bukadar oluyor iste sitemi nedir bellisiz

Editor not

Sevgili dost sizi tanimiyorum ama çok ukala ve saygısız olduğunuz ortadadir. Senin gibileri dunyayı burnun ucunda görür  ve emeklere  ve yetenekler saygısı  yoktur. Hata kendize bile sayginiz yoktur. Hangi yetenekli genç yeteneğini  bize iletide..? siteye aktarmadik. Kimden talep geldide geri çevirdik.
Bay ukala senin PC de program eksikse albumlari açmiyorsa bu sitenin suçumu olur.  Hadinizi bilin saygisizlik yapmayin  bu site tüm sifon gençlerin yeteneklerine sahip çikacak kadar alcak gönüllülüğe ve yeteneğe sahiptir. Yetenekli gençler yeteneklerini bize ilete bilsinler,  insanlarımız duyarsızsa bu durumdan  sitenin, ve site yöneticilerin suçunedir....?

Not #26 yapımcı: erhan 01/10/2009 @ 11:24
   http://www.sadilli.com

merhaba canlar,

Şadıllı Aşiretin Web sitesi açılmıştır,

Şadıllı Aşiret hakkında ögrenmek istediniz herşey mevcut. Websiteyi yapan arkadaş ellinden gectigi kadar tarafsiz kalmaya calisdi.
Şadıllı Aşireti hakkında ek bilgiler var ise paylaşırsanız seviniriz...

görüsmek üzeri...

www.sadilli.com


Not #25 yapımcı: genc_sero 09/06/2009 @ 21:12

Site Yönetiminden bir ricam var.

ben bingöllü şuan aydında oturuyorum bi şadiliyim gaziogulları olarak biliyoruz bingöl ve şuan oturduğumuz çevrede site yönetiminden bir ricam var...Facebookta bir fan sayfası açtık (şadi aşireti) diye sayfanın daha etkin ve daha tanındık olmasını istiyoruz sizin arşivlerinizden yararlanabilirmiyiz diye sorcaktım...Diğer bi isteğimde sitenin bir bölümünde sayfanın reklamını yapabilirmisiniz gönüllü olarak tabi siz izin verirseniz şadi aşireti hakkında olan arşiv bilgilerini paylaşmak istiyorum ok... cevabınızı msn adresime yollamanızı bekliyorum sevgilerimle...


Not #24 yapımcı: Alisan 25/04/2009 @ 21:54
Merhaba sevgili murat.
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum.
Ancak eleştirinizin kime ait olduğunu sormadan, Net le ilgili bir bildirimde bulunmak istiyorum :
Bu gibi eleştiriler, ziyaretçi defteri bölümüne değil, '' forumda bir başlık altında bunları açabilirsiniz.
 Zira eleştiririniz bir kişiye özgü ise, önce muhatabınızın mesaj kutusundan ileti'yle bildirerek karşılıklı özelde, tartışmak daha doğru olur fiikrindeyim.

Bu siteler köy, ilçe, il, ülke ve benzeri kültürel, ekonomik, hatta bazı zamanlar toplumsal meseleleri de içine alarak geniş bir yelpazeye hitab edip,bütün dünyaya açık olan bir penceredir.
Bunlarla ilgili kişisel kanaatim, bu pencereden dışarıya daha geniş açıdan bakmamızdan fayda var diye düşünüyorum.
Sonuç olarak, burda yaptığınız bir eleştiride değil.
Benim de bazı yazılarım var. yazıların hangisi hoşunuza gitmiyorsa, altına eleştirini yapmalısın ki, hatamızın kaynağını araştıralım. Birçok kereler siteye girdiğimde bazı tanıdıklarımın olduğunu görüyorum. mesaj atıyorum. esenliyorum. hal hatır sormaya çalışıyorum, cevap alamıyorum, ya da 6 ay sonra, herhalde kazara olsa gerek,'' mrb'' ''slm'' vs burun ucundan kımıldamalara pek anlam vermiş değilim.
Aslında sifonluarın geçmişi ve özü bu değildi.
 Bu yeni dünya düzeni'yle birlikte bütün insanlığa bulaşmış bir devirin vebası olduğunu sanıyorum.
Her neyse, her şeye rağmen burada birlikte olmamız, güzellikleri paylaşmamıza delalet sayılır diyorum..
yeteki gelin birlikte iki muhabbet edelim. Sevgiler saygılar.
H. Demirci...

Not #23 yapımcı: MuratDemirci 24/04/2009 @ 23:22
evet bazi  arkadaslarin  siteye yazmis oldugu yazilari her vatandas gibi bende  tahkib ediyorum supesizki  kafa yormamak seyirci kalmaktan ise bir seylerle ograsmak daha iyidir . ama sizin bu yazilarinizla ne kadar butunluk icindesiniz anlamis deyilim.cunku sizin gemisiniz aydin sozde dunyayi deyistirmeye yonelikti  gel gelelimki  evinizde oturup laf yuvarlamakla olmaz toplumla ne kadar beraber  harekat edip insanlari ne kadar  harekete  gecirdiniz.hani  toplumsal dusunuyorsunuz  gelecek genclerimizin dediniz  kac tane gencle iliskiniz var esas olarak  sizin  bu haliniz  burjuvalasmis  icinden  cikilmaz bir yone kaymistir yani siz  internete bir iki yazi yazmakla kendinizi    diyer insanlardan  farklimi   goruyorsunuz.ama  kendinizi kandiriyorsunuz. size  ricam donup bir  tahrihye bakin hepimiz bir bedel uzerinde yasamamizi surduruyoruz ozelliklede  avrupadakiler . umarim sozum kime oldugunu onlar kendilerini bilir......murat

Not #22 yapımcı: MuratDemirci 16/04/2009 @ 21:16

dostlar tahrihimizin guzelliklerini  zengin  kulturel yapisini gecte olsa  farkina  varip  simdiye kadar bu yapiyi gericilikle nitelendiren bazi cevreler  gecte olsa bunun  yasamamizin  bir parcasi  oldugunu  anlamislardir. dostlar gelenek ve gorenegi ile yasamayan bir millet yok olmaya mahkumdur.ayrica bir toplumun yok edilmesinin en kolay yolu kulturunun elinden alinmasidir.insanlarin insani duygulardan uzaklasmanin nedenlarden biriside insanlarin  kulturunun tahrihbata  ogramasi........murat


Not #21 yapımcı: Volkan 06/04/2009 @ 22:05

Köyümüzün büyügü Habib Kayanin aramizda ayrilmasi hepimizi derinde üzmüş;
Onun saygilarimizla anar eniçten dileklerimizla allahtan rahmet diler, ruhu sat olsun.

Tüm çevresi ve ailesine baş sağlığı diler, Acilarini paylaşıyruz

Yedibölük isviçre DernekYönetim  Kurulu adina

 Aliyerli Demirci

İlk SayfaÖnceki [ 1 2 3 4 5 ] SonrakiSon Sayfa

Gımgımın Adı , Halkı ve Bazı Köy Adlarının Tarihi Kaynakları

PİR SULTAN ABDAL
ÜYE GİRİŞİ

Tekrar Giriş Yap
---

Kullanıcı Adı:

Gizli Kodunuz (Şifrenizdir - Kimliğinizle Bağlantılı- Unutmayınız)


 Üye Sayısı 127 üye


Bağlı Kullanıcılar

( Hiçkimse )
ANKET
Sitemizi Nasıl Buldunuz.
 
Iyi
Daha iyi olabilir
Normal
Olumsuz
Sonuçlar
SPONSOR
GÜNCEL HABER

RSS GÜNCEL HABER
^ Top ^